سرچ کنسول چیست

سرچ کنسول چیست؟ سرچ کنسول گوگل به عنوان یک ناظر در اتاقی پر از مانیتور عمل می کند و وب سایت شما را از زوایای مختلف مشاهده می کند. این ناظر بینش‌هایی را در مورد اینکه کاربران از کجا منشا گرفته‌اند، چه چیزی را جستجو کرده‌اند و نتایج جستجوهایشان ارائه می‌کند. برای به دست آوردن درک عمیق تر از این ابزار همه کاره، با استفاده از کنسول جستجو، می توانید تعیین کنید که چه تعداد از صفحات وب سایت شما در نتایج جستجو (SERP) و رتبه بندی آنها ظاهر می شود.

با ارسال سایت خود به گوگل، می توانید به راحتی وضعیت خزیدن سایت خود را توسط موتورهای جستجو زیر نظر داشته باشید و موانع احتمالی برای مشاهده آن در نتایج جستجو را شناسایی کنید. در این مقاله، هدف ما در آوین سئو بررسی رابطه پیچیده بین Search Console چیست، مهمترین انواع کاربرد آن، وب سایت، سئو سایت شماست.برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان سئو با این شماره با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

شماره تماس:۰۹۱۲۲۸۵۶۸۱۲۰۲۱۷۷۸۱۵۹۷۶

سرچ کنسول چیست؟

کنسول جستجوی گوگل ابزاری رایگان و موثر برای نظارت و عیب یابی وب سایت شما است که به شما امکان می دهد عملکرد آن را از دیدگاه گوگل ارزیابی کرده و برای بهبود رتبه بندی در نتایج جستجوی کاربران استراتژی داشته باشید.

سرچ کنسول چیست، این ابزار بینش جامعی در مورد عملکرد سایت شما در دستگاه های مختلف، وضعیت رتبه بندی، ترافیک صفحه، خطاهای احتمالی و نحوه نمایش سایت شما در نتایج جستجوی کاربران ارائه می دهد. این به شما در شناسایی و حل مسائل فنی و سئو کمک می کند و در نهایت رتبه صفحات شما را در نتایج جستجو افزایش می دهد.

عملکرد وب سایت شما به دقت توسط کنسول جستجوی گوگل نظارت می شود که هر گونه خطا یا پیشرفت را به شما هشدار می دهد.

گوگل سرچ کنسول را به عنوان ابزاری ارزشمند برای شناسایی مشکلات در سایت برای دستیابی به رتبه بندی بهتر در نتایج جستجو تعریف می کند.

 به عبارت ساده تر، این ابزار تحلیلی به شما کمک می کند تا عملکرد وب سایت خود را از دیدگاه گوگل ارزیابی کنید و به شما این امکان را می دهد که هر جا که تغییرات، بهبودها یا حذف ها لازم است اقدام کنید. علاوه بر این، اگر رویکرد اشتباهی در پیش بگیرید و با جریمه‌هایی از جانب Google مواجه شوید، کنسول جستجو به شما هشدار می‌دهد و به شما امکان می‌دهد تا به سرعت به مشکلات رسیدگی کنید.

search consol چیست؟

 

ویژگی های سرچ کنسول چیست؟

این ابزار به شما امکان می دهد تا تجزیه و تحلیل کنید که کدام عبارات کلیدی برای مشاهده وب سایت شما در نتایج جستجوی گوگل مهم هستند. به عبارت دیگر، گوگل این ابزار را برای کمک به کاربران در درک مسائلی که باعث می‌شود سایتشان در نتایج ظاهر نشود، عباراتی که کاربران را به سایتشان هدایت می‌کند و اثربخشی تلاش‌های سئوی کلمات کلیدی آن‌ها را درک کنند، معرفی کرده است.

هنگام مراجعه به این ابزار، نه به پیچیدگی گوگل آنالیتیکس است و نه به اندازه سایر ابزارهای سئو مانند GTmetrix دردسرساز است. سرچ کنسول به شما  کمک می کند و شما را قادر می سازد تا بر جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با دامنه سایت خود مسلط شوید.

نگران نباشید؛ این مقاله نشان می دهد که کدام بخش از کنسول جستجوی گوگل اسرار دستیابی به رتبه های برتر و جذب ترافیک را در خود دارد و همچنین ویژگی های جذاب آن چگونه کاربران را مجذوب خود کرده است.

چرا باید از سرچ کنسول استفاده کنیم؟

سرچ کنسول چیست سرچ کنسول گوگل اطلاعاتی در مورد عملکرد یک وب سایت در نتایج جستجوی ارگانیک ارائه می دهد و استراتژی هایی را برای افزایش رتبه آن در جستجوهای کاربران ارائه می دهد. در حالی که نمی‌توان تغییرات مستقیم در سایت از طریق کنسول جستجو انجام داد، کاربران می‌توانند درخواست‌های نمایه‌سازی صفحات را ارسال کنند، سلامت URLهای وب‌سایت خود را ارزیابی کنند و با استفاده از این ابزار خطاهای احتمالی را در کل دامنه شناسایی کنند. این منبع کاربران را در مورد جنبه های مختلف عملکرد سایت خود آگاه می کند.

دلایل استفاده از سرچ کنسول

  • صفحاتی که بیشترین ترافیک را دارند را شناسایی کنید.
  • افزایش رتبه سایت در گوگل
  • هر گونه مشکل فنی موجود در وب سایت خود را شناسایی و حل کنید.
  • کلمات کلیدی که کاربران برای رسیدن به سایت شما جستجو کرده اند را تجزیه و تحلیل کنید.
  • ترافیک وب سایت خود را بررسی کنید، از جمله منابع و دستگاه هایی که بازدیدکنندگان برای دسترسی به آن استفاده می کنند.
  • وب سایت شما چه مشکلات فنی دارد که برای بهبود سئو باید به آن توجه شود.
  • گوگل چه پیام ها و هشدارهایی را در رابطه با فهرست بندی و مشکلات احتمالی هرزنامه برای سایت شما ارائه می دهد.
  • کدام صفحات در وب سایت شما ترافیک بالا یا کم دارند و چه کلمات کلیدی را هدف قرار می دهند.
  • کاربران از چه نوع دستگاه هایی (موبایل، تبلت، رایانه شخصی) برای دسترسی به وب سایت شما استفاده می کنند.
  • وضعیت نمایه سازی صفحات شما چگونه است و برای رفع مشکلات نمایه سازی محتوای جدید و به روز چه اقداماتی می توان انجام داد.

فرض کنید محتوایی را با عنوان سئو سایت چیست؟ در وب سایت شما اکنون می‌خواهید وضعیت نمایه‌سازی، کل کلیک‌ها، برداشت‌ها و رتبه‌بندی آن را در نتایج جستجوی Google ارزیابی کنید و همچنین کلمات کلیدی را که کاربران برای دسترسی به این محتوا استفاده می‌کنند، شناسایی کنید. با انجام این تحلیل، درک جامعی از رفتار کاربر هنگام تعامل با محتوای خود به دست خواهید آورد.

چرا باید از سرچ کنسول استفاده کنیم؟

 

تاریخچه سرچ کنسول گوگل

سرچ کنسول گوگل ابزاری حیاتی برای تجزیه و تحلیل و بهینه سازی وب سایت است که توسط گوگل ارائه شده است.این ابزار که قبلاً به عنوانGoogle Webmaster Tools” شناخته می شد، در طول سال ها دستخوش تغییرات و پیشرفت های زیادی شده است. این بخش به بررسی تاریخچه و تکامل این منبع مهم می پردازد.

در سال 2006،معرفی ابزارهای وب مستر گوگل

در سال 2006، گوگل برای اولین بار Webmaster Tools خود را معرفی کرد. این مجموعه ابزار به مدیران وب‌سایت این امکان را می‌دهد تا عملکرد وب‌سایت‌های خود را در نتایج جستجوی Google نظارت و مدیریت کنند.

Google Webmaster Tools در ابتدا عملکردهای محدودی را ارائه می کرد، اما با گذشت زمان، ویژگی های جدیدی گنجانده شده است. برخی از عملکردهای اولیه این ابزارSearch عبارتند از:

  • نظارت بر عملکرد خزنده گوگل: امکان مشاهده تعداد صفحات خزیده شده توسط گوگل.
  • گزارش خطاهای خزیدن: اطلاع رسانی در مورد خطاهای رخ داده در هنگام خزیدن صفحات وب سایت.
  • ارسال نقشه سایت XML: گزینه ای برای ارسال نقشه سایت به گوگل برای بهبود فهرست بندی صفحات.

در سال2010، اضافه شدن ویژگی های جدید

در سال 2010، گوگل تغییرات و پیشرفت های قابل توجهی را در ابزارهای وب مستر خود اعمال کرد. از جمله این پیشرفت‌ها، معرفی گزارش‌های جامع‌تر و دقیق‌تر، ابزارهای تحلیل پیوند و ویژگی‌هایی با هدف بهبود سرعت بارگذاری صفحه بود.

در سال 2012، معرفی گزارش های جستجو

در سال 2012، گوگل ویژگی جدیدی به نام “جستجوی پرس و جو” را در وبمستر تولز خود معرفی کرد. این ویژگی بینش هایی را در مورد کلمات کلیدی که کاربران برای کشف وب سایت ها به کار می برند ارائه می دهد. چنین اطلاعاتی برای وب مسترها در تقویت استراتژی های سئوی آنها مفید بود.

مهمترین کاربردهای سرچ کنسول چیست؟

وظیفه اصلی کنسول جستجوی گوگل افزایش سئو سایت است.این ابزار به عنوان یک منبع برای متخصصان سئو عمل می کند به آنها اجازه می دهد معیارهای مربوط به تجربه کاربر را درک کنند.

علاوه بر این، کنسول جستجو شما را از هر گونه مشکل امنیتی در سایت شما مطلع می کند، مانند آسیب پذیری ها یا جریمه های دستی اعمال شده توسط تیم کیفیت جستجو. این یک کانال ارتباطی قابل اعتماد با Google ایجاد می کند و اطمینان می دهد که به روز رسانی های مهم را به سرعت دریافت می کنید.

به طور کلی، کنسول جستجوی گوگل ابزاری قدرتمند برای تجزیه و تحلیل رفتار کاربران و بهبود سئوی سایت شما است. با استفاده از این منبع، می توانید بینش ارزشمندی در مورد نحوه تعامل کاربران با سایت خود به دست آورید و به شما امکان می دهد نقاط قوت و ضعف آن را شناسایی کنید. اجازه دهید قابلیت های این ابزار را بررسی کنیم و در واقع هدف مهمترین کاربردهای سرچ کنسول چیست را بررسی کنیم.

چگونه بفهمیم که سایت ما دارای سرچ کنسول است؟

اگر قبلاً وب سایت خود را در Google Search Console ثبت کرده اید و می خواهید وضعیت ثبت آن را تأیید کنید، این مراحل را برای دسترسی و استفاده از کنسول دنبال کنید:ابتدا وارد حساب Google خود شوید و مطمئن شوید که از حساب تجاری استفاده می کنید. در مرحله بعد، سرچ کنسول را سرچ کنید و روی گزینه “شروع کن” کلیک کنید.

چگونه بفهمیم که سایت ما دارای سرچ کنسول است؟

روش تشخیص دارا بودن سرچ کنسول

به محض ورود اولیه شما، یک پنجره پاپ آپ ظاهر می شود که از شما درخواست می کند سایت خود را به عنوان “Property” اضافه کنید. اگر قبلاً این مرحله را انجام داده اید، لطفاً نام دامنه یا آدرس وب سایت خود را در فیلدهای مربوطه وارد کرده و روی دکمه «ادامه» کلیک کنید.

بدیهی است که اگر نمی توانید مشخصات سایت خود را در این قسمت مشاهده کنید، نشان دهنده ثبت نام سایت شما در کنسول جستجوی گوگل است. برای دسترسی به اطلاعات سایت خود، باید آن را در کنسول جستجوی گوگل ثبت کنید.

برای ثبت سایت از طریق نام دامنه، باید آدرس کامل سایت خود را ارسال کنید. متعاقباً، از شما خواسته می شود که مالکیت سایت خود را به Google تأیید کنید. برای این منظور می توانید یکی از روش های تایید (آپلود فایل HTML، ارائه دهنده نام دامنه، تگ HTML، کد رهگیری GA یا قطعه کانتینر GTM) را انتخاب کرده و مراحل لازم را برای احراز هویت دنبال کنید.

پس از افزودن مالکیت سایت به کنسول جستجوی گوگل، گوگل ردیابی داده ها را حتی قبل از تایید مالکیت آغاز می کند. پس از تأیید مالکیت، کنسول شروع به جمع‌آوری اطلاعات می‌کند. در ابتدا حجم داده ها حداقل خواهد بود، اما پس از چند روز، داده ها قابل مشاهده خواهند بود. با ثبت سایت خود در کنسول جستجوی گوگل، می توانید به راحتی با یک کلیک به آن دسترسی داشته باشید و عملکرد سایت خود را بررسی کنید. اکنون زمان آن رسیده است که با بخش های مختلف این ابزار مفید آشنا شوید و اطلاعاتی را که هر کدام در رابطه با مفهوم ابزارهای سرچ کنسول چیست ارائه می دهند را درک کنید.

معرفی بخش های اصلی و گزارشات سرچ کنسول

اکنون به مهم ترین بخش سرچ کنسول چیست رسیده ایم، که بدون شک نمایانگر مهم ترین حوزه ای است که شما با آن درگیر خواهید شد. با فرض اینکه وب سایت خود را با کنسول گوگل ثبت کرده اید، اکنون آماده هستید تا یاد بگیرید که چگونه به طور موثر در آن پیمایش کنید. این ابزار گزارش های دقیقی از عملکرد سایت شما بر اساس داده های جمع آوری شده توسط گوگل ارائه می دهد. می‌توانید با استفاده از برگه‌های سمت چپ Google Console بین این ویژگی‌ها جابه‌جا شوید.

 توجه به این نکته مهم است که در ابتدا ممکن است چندین هفته یا حتی ماه ها طول بکشد تا گزارش ها و داده های مفید در کنسول جستجو ظاهر شوند. این کاملا طبیعی است و نباید باعث نگرانی شود. به سادگی صبر کنید زیرا گوگل به سایت شما اعتماد می کند و محتوای شما را ایندکس می کند. اجازه دهید آموزش گام به گام خود را در کنسول جستجو آغاز کنیم و با بخش اول، “نمای کلی” شروع کنیم.

2.بررسی  عملکرد صفحه اصلی (Overwiew)

صفحه اولیه ای که به طور پیش فرض هنگام ورود با آن مواجه می شوید، صفحه اصلی یا نمای کلی است که با نماد خانه نشان داده می شود. در این صفحه اصلی، یک منو در سمت چپ، یک نوار جستجو در بالا برای بررسی URL صفحات سایت، و یک نمای کلی از وضعیت سایت شما که در پنج گزارش ارائه شده است.

  • گزارش عملکرد سایت Performance
  • وضعیت ایندکسینگ Indexing
  • تجربه Experience
  • بهودها Enhancements
  • امنیت و اقدامات دستی security & manual action

در این بخش از Search Console چیست اطلاعات ارزشمندی در مورد آخرین تغییرات و وضعیت موارد ذکر شده مشاهده خواهید کرد. بدیهی است که بررسی دقیق تر وب سایت شما نیاز به تجزیه و تحلیل فردی از هر بخش دارد. در بحث بعدی هر قسمت را با هم مرور خواهیم کرد.

بررسی  عملکرد صفحه اصلی (Overwiew)

2.بررسی و مشاهده عملکرد یک صفحه خاص (URL Inspection)

بخش بازرسی URL در کنسول جستجو با بررسی هر صفحه از وب سایت شما به صورت جداگانه به مسائل دقیق سئو می پردازد. استفاده از این ویژگی کنسول گوگل به شما این امکان را می دهد که نمایه سازی و رتبه بندی یک صفحه خاص در سایت خود را به طور کامل ارزیابی کنید. این ابزار به طرق مختلف به شما کمک می کند.

  • از ایندکس شدن صفحات مطمئن شوید.
  • اگر صفحه ایندکس نشده است، دلیل این مشکل را مشخص کنید.
  • درخواستی برای نمایه سازی صفحه ارسال کنید.
  • هر گونه مشکل فنی یا امنیتی که ممکن است بر رتبه بندی آن تأثیر بگذارد را بررسی کنید.

مراحل مشاهده عملکرد یک URL

با وارد کردن آدرس دقیق صفحه خود در ابزار URL Inspection کنسول جستجوی گوگل، می توانید خلاصه ای از وضعیت صفحه در گوگل به دست آورید. این خلاصه شامل جزئیاتی مانند نمایه شدن صفحه، اطلاعات مربوط به HTML صفحه، سازگاری با تلفن همراه، خطاهای نمایش و سایر داده های مهم در مورد آخرین نسخه فهرست شده است.

پس از جستجوی URL، اگر پیام «URL is on Google» را مشاهده کردید، می‌توانید مطمئن باشید که خزنده‌های Google صفحه شما را بررسی و ایندکس کرده‌اند. برای تسریع در نمایه سازی محتوای خود، روی دکمه “درخواست نمایه سازی” کلیک کنید و درخواست خود را به گوگل ارسال کنید.

برای شناسایی مشکلات صفحه خود، روی گزینه Test Live URL کلیک کنید تا هر مشکلی که ممکن است گوگل در سایت یا صفحه شما پیدا کند را شناسایی کند. به عنوان مثال، اگر سایت شما در دستگاه های تلفن همراه به خوبی کار نمی کند، گوگل پس از آزمایش URL زنده به شما اطلاع می دهد

اطلاعات موجود در گزارش بازرسی URL بر اساس آخرین خزیدن Google در صفحه است و شامل نسخه زنده URL نیست.اگر اخیراً تغییراتی در صفحه ایجاد کرده‌اید و می‌خواهید Google دوباره آن را بخزد، می‌توانید با کلیک کردن روی دکمه درخواست فهرست‌سازی را انجام دهید.

3.مشاهده نرخ کلیک،نرخ تبدیل و ایمپرشن (Performance)

این صفحه از Google Search Console آمار جامعی را در مورد چهار معیار کلیدی ارائه می دهد: کلیک ها، نمایش ها، نرخ کلیک، نرخ تبدیل(Impressions) و میانگین موقعیت (CTR). در این بخش، فهرستی از پرس و جوها، صفحات، کشورها و دستگاه ها را خواهید دید که به شما امکان می دهد وضعیت کلمات کلیدی و رتبه سایت خود را بر اساس هر دسته ارزیابی کنید. اجازه دهید این چهار معیار سرچ کنسول چیست و performnce را بررسی کنیم.

نتایج جستجو گوگل Search result

با ورود به این بخش، چهار معیار کلیدی را مشاهده خواهید کرد: کلیک‌ها،نرخ تبدیل (Impressions)، نرخ کلیک (Cick) و میانگین موقعیت (CTR) که هم به صورت عددی و هم از طریق نمودارهای گرافیکی رنگارنگ ارائه شده‌اند.

نتایج سرچ کنسول گوگل چیست

بخش بعدی نتایج جستجو شامل چهار تب است: Queries، Pages، Countries و Devices. با انتخاب هر یک از این تب ها می توانید وضعیت کلمات کلیدی و رتبه وب سایت خود را ارزیابی کنید.

تعداد کلیک ها Total Clicks

این معیار تعداد کل کلیک هایی را که وب سایت شما از صفحه نتایج جستجو دریافت کرده است را نشان می دهد. به طور خاص، هر بار که کاربر  روی سایت شما کلیک می کند ، این عمل کلیک در سایت در سرچ کنسول ثبت می شود.

تعداد ایمپرشن Total Impressions

نمایش تعداد دفعاتی که صفحات وب سایت شما در نتایج جستجوی کاربران ظاهر می شود، صرف نظر از اینکه کاربران روی آنها کلیک می کنند، نشان می دهد. به عنوان مثال، اگر کاربری از کنار سایت شما که در صفحه پنجم گوگل فهرست شده است عبور کند، باز هم نمایشی برای سایت شما ثبت خواهد شد.

به عنوان مثال، هنگامی که کاربران عبارت “SEO چیست؟” را جستجو می کنند. و محتوای شما در رتبه نهم صفحه اول گوگل قرار می گیرد، حتی اگر روی لینک شما کلیک نکنند یا به آن پیمایش نکنند، یک برداشت به حساب می آید. بنابراین، شرط اساسی برای به دست آوردن برداشت، نمایش در SERP ها هنگام جستجوی کاربران برای عبارات مرتبط است.

میانگین نرخ کلیک Average ctr

برای محاسبه میانگین رتبه، بالاترین رتبه را برای هر کلمه کلیدی در نظر بگیرید و سپس میانگین آنها را محاسبه کنید.

میانگین نرخ کلیک Average ctr سرچ کنسول چیست؟

متوسط رتبه Average Position

ممکن است برای یک کلمه کلیدی رتبه سوم را در گوگل داشته باشید در حالی که برای دیگری در رتبه بیستم قرار بگیرید. میانگین رتبه یا موقعیت سایت شما در بین نتایج گوگل (یا یک صفحه خاص) در این قسمت نمایش داده می شود.

رقمی که در کنسول جستجو مشاهده می کنید ممکن است با آنچه در واقعیت تجربه می کنید متفاوت باشد. این اختلاف می تواند از عواملی مانند شخصی سازی داده های گوگل برای کاربران و نمایش بر اساس موقعیت جغرافیایی ناشی شود.

میانگین رتبه میانگین بالاترین موقعیت هایی است که یک URL خاص در پرس و جوهای مختلف در یک بازه زمانی مشخص به دست آورده است.

نرخ کلیک CTR

نرخ کلیک (CTR) چیست؟ معیاری است که برای ارزیابی اثربخشی یک لینک استفاده می شود. این رقم نشان می دهد که از هر 100 بازدیدکننده چند نفر روی آن لینک کلیک می کنند. CTR بالاتر نشان دهنده موفقیت بیشتر در جلب توجه کاربر و تشویق کلیک ها است. برای محاسبه CTR، تعداد کل کلیک ها را بر تعداد کل نمایش ها تقسیم کنید و سپس در 100 ضرب کنید.

بررسی کوئری ها Queries

کوئری ها به عباراتی اشاره می کنند که کاربران برای یافتن وب سایت شما در گوگل وارد می کنند. به عنوان مثال، عبارت “مراحل سئوی وب سایت” عبارتی است که کاربران را به سایت شما در نتایج جستجوی گوگل هدایت می کند.

توجه به این نکته ضروری است که کلمه کلیدی و عبارت جستجوی کاربر همیشه یکسان نیستند. ممکن است از کلمه کلیدی “سئو چیست؟” استفاده کرده باشید. در مقاله شما، محتوا می تواند به سوال “آموزش سئو” نیز پاسخ دهد، و کاربرانی را که برای آن عبارت جستجو می کنند جذب کند.

در نتیجه، هنگامی که کاربران برای “آموزش سئو” جستجو می کنند، ممکن است همچنان مقاله شما را پیدا کنند و رتبه شما را برای آن عبارت بهبود ببخشند، حتی اگر کلمه کلیدی اصلی شما “سئو چیست؟” بنابراین، یک مقاله می تواند ترافیک را از پرس و جوهای مختلف جذب کند و می توانید عملکرد این پرس و جوها را از نظر کلیک، نمایش، موقعیت و CTR در بخش Queries در کنسول جستجو تجزیه و تحلیل کنید.

صفحات pages

با کلیک بر روی این تب، می توانید گزارش عملکرد هر صفحه از وب سایت را مشاهده کنید. این بدان معنی است که تمام پارامترهایی که قبلاً برای کل سایت مشاهده کرده اید اکنون برای هر صفحه به طور جداگانه در این بخش در دسترس هستند.

با فیلتر کردن هر صفحه، می‌توانید وضعیت محتوای خود را در نتایج جستجو ارزیابی کنید، از جمله میانگین رتبه‌بندی و جستارهایی که برای آنها رتبه کسب کرده است.

سرچ کنسول صفحات چیست؟

کشورها Countries

در این قسمت می توانید گزارش عملکرد را بر اساس موقعیت جغرافیایی (کشور) کاربران مشاهده کنید. با این حال، به دلیل استفاده از VPN و تغییر آدرس IP کاربران، ممکن است داده های این برگه در ایران چندان قابل اعتماد نباشد.

دستگاه ها Devices

در بخش دستگاه‌ها، می‌توانید نسبت تعامل کاربر در انواع مختلف دستگاه‌ها (موبایل، تبلت و دسکتاپ) را برای دسترسی به وب‌سایت خود مشاهده کنید.

4. وضعیت سایت در سرچ کنسول از نظر گوگل Page Indexing

گزارش Indexing در Search Console اطلاعاتی در مورد صفحاتی که از سایت شما توسط Google ایندکس شده است، همراه با هرگونه خطا ارائه می دهد. این بخش در نسخه جدید کنسول جستجوی گوگل که در سال 2022 معرفی شد به سه دسته ساده شده است.

Pages

در این بخش سرچ کنسول، می توانید آماری در مورد صفحاتی که توسط گوگل ایندکس شده و ایندکس نشده اند را بدست آورید. صفحات نمایه شده به رنگ سبز نمایش داده می شوند، در حالی که صفحات نمایه نشده به رنگ خاکستری ظاهر می شوند. علاوه بر این، بخش «چرا صفحات ایندکس نمی‌شوند» در کنسول جستجو اطلاعاتی در مورد اینکه چرا صفحات خاصی هنوز توسط Google ایندکس نشده‌اند، ارائه می‌کند. پس از بررسی و اصلاح هر گونه خطا در این صفحات، می توانید با کلیک یک دکمه درخواست ایندکس را مجدداً به گوگل ارسال کنید.

نقشه سایت Sitemap

نقشه سایت به عنوان لیستی جامع از صفحات و اطلاعات مرتبط در مورد آنها عمل می کند. این نقشه سایت پس از هر تغییری که در صفحات ایجاد شده است به طور خودکار به روز می شود.

اساساً نقشه های سایت به گوگل در مورد مکان محتوای مهم در سایت شما و نحوه دسترسی به آن اطلاع می دهند. گوگل توصیه می کند که همه مشاغل حداقل یک نقشه سایت را از طریق کنسول جستجو ارسال کنند. برای انجام این کار، گزینه “Sitemaps” را در بخش Indexing در کنسول جستجوی گوگل انتخاب کنید، URL نقشه سایت XML خود را در کادر “Enter sitemap URL” وارد کنید و سپس روی “Submit” کلیک کنید.

نقشه سایت Sitemap سرچ کنسول چیست

حذف کردن محتوا از گوگل Removals

این بخش به شما این امکان را می دهد که در صورت لزوم، به طور موقت یا دائم یک صفحه را از نتایج گوگل حذف کنید. ویژه در شرایطی که به دلیل نگرانی‌های امنیتی، نشت داده‌ها یا نمایش اطلاعات قابل شناسایی شخصی، نیاز به پنهان کردن فوری صفحه دارید مفید است.

وضعیت وب سایت در کنسول جستجوی گوگل از دید کاربر Experience

تجربه کاربری در کنسول جستجو نشان می دهد که چقدر به طور موثر تجربه مثبتی برای کاربران وب سایت خود ایجاد کرده اید. این بخش سه پارامتر کلیدی را ارائه می دهد.

تب Page experience

این بخش از دوره Console جستجو یک نمای کلی از تجربیات کاربران در طول بازدید آنها از وب سایت ارائه می دهد. به عبارت دیگر، گوگل یک تجربه کاربری خوب را بر اساس معیارهایی مانند سرعت بارگذاری و پاسخگویی صفحه ارزیابی می کند.

تب Core web vitals

گوگل تجربه کاربر در یک سایت را با در نظر گرفتن مجموعه معیارها، از جمله سرعت بارگذاری محتوای صفحه، ثبات صفحه ارزیابی می کند. در مجموع، این معیارها به عنوان Core Web Vitals شناخته می شوند.

  • به عبارت ساده تر، این شاخص ها بینشی در مورد عملکرد کلی یک وب سایت ارائه می دهند.
  • چقدر طول می کشد تا محتوای اصلی صفحه مانند تصاویر محصول برای کاربر بارگذاری شود؟
  • مدت زمانی که کاربر بتواند با صفحه تعامل داشته باشد، تا هنگام پر کردن فرم ها یا کلیک کردن بر روی دکمه CTA چقدر است؟

قابلیت استفاده از موبایل Mobile usability

وب سایت شما باید برای استفاده از تلفن همراه بهینه باشد، به این معنی که کار کردن برای کاربران و ربات های گوگل آسان شود.

تفاوت گوگل آنالیتیکس و Search Console چیست؟

در پایان، ممکن است در مورد تفاوت های گوگل آنالیتیکس چیست و سرچ کنسول چیست تعجب کنید.این دو ابزار برای بهبود وب سایت شما بسیار ارزشمند هستند.گوگل آنالیتیکس بر تعامل کاربر با سایت، سرچ کنسول در عملکرد سایت

 

تفاوت گوگل آنالیتیکس و Search Console چیست؟

نتیجه گیری:

Google Search Console ابزاری قدرتمند است که به شما در بهینه سازی وب سایت و افزایش رتبه آن در نتایج جستجو کمک می کند.

این ابزار به عنوان یک همراه قابل اعتماد عمل می کند تا به شما کمک کند تا سایت خود را در بهبود بخشید. در این آموزش از کنسول جستجو، مهم ترین بخش ها و ویژگی های این ابزار را بررسی کرده ایم.

علاوه بر این، می‌توانید سؤالات متداول درباره سرچ کنسول چیست را بررسی کنید. مایلیم تاکید کنیم که نظرات شما به عنوان انگیزه و انرژی برای ما برای ایجاد محتوای کاربردی تر است. لطفا نظرات یا سوالات خود را در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *