ثبت سفارش طراحی اپلیکیشن
ضرورت طراحی اپلیکیشن برای فروش بیشتر
طراحی اپلیکیشن با توجه به آمار و ارقام دیجیتال مارکتینگ در خصوص رشد استفاده از تلفن همراه هوشمند ضروری شده است. شما ترجیح می دهید که برای خرید و دریافت خدمات از خانه خارج شوید یا به صورت آنلاین اقدام کنید؟ آمار استفاده از خدمات آنلاین و خرید اینترنتی روز به روز در حال گسترش است. بسترسازی مناسب در کنار ایجاد امکان خرید امن با درگاه بانکی باعث شده است تا کسب و کارها به دنبال دیجیتال مارکتینگ باشند. در همین راستا طراحی اپلیکیشن می تواند عملکرد بسیار مناسبی برای شما داشته باشد.
شرکت آوین سئو در زمینه دیجیتال مارکتینگ و طراحی اپلیکیشن می تواند کاملا شما راهنمایی کند و با مشاوره رایگان خدماتی همچون طراحی سایت ورد پرس و سئو سایت عرضه کند.
call us now
021-77815976
اپلیکیشن چیست ؟
نرمافزارهای کاربردی در دنیای دیجیتال به ابزارهایی اطلاق میشود که میتوانیم آنها را بر روی دستگاه های هوشمند خود مانند کامپیوتر، گوشی همراه و تبلت نصب کنیم و از آنها برای تسهیل در انجام کارها و وظایف مختلف بهرهبرداری کنیم. طراحی اپلیکیشن به دستههای مختلفی تقسیم میشوند که شامل برنامههای مربوط به آب و هوا، آشپزی و رستوران، آموزش، ارتباطات، امور مالی، پزشکی، تناسب اندام، خرید، حمل و نقل، سبک زندگی، سفر، مدیریت شبکههای اجتماعی، شخصیسازی، عکاسی و ویدئو، کتاب و مطبوعات، کودک، مذهبی، موسیقی و ورزشی و غیره میباشند.
اپلیکیشنها چه وظیفهای دارند؟
این برنامهها برای رفع نیازهای ما ایجاد شدهاند و هدف اصلی آنها استفاده از منابع سختافزاری برای تسهیل انجام کارها و تحقق اهداف نرمافزاری است. به طور خلاصه، برنامهنویسان با ترکیب منابع سختافزاری و نرمافزاری، اپلیکیشنهای خلاقانهای را طراحی و ارائه میدهند و در این مسیر، با زبان های جاوا اسکریپت، پایتون، پی اچ پی و … هستند.
شرکت آوین سئو با دانش و تخصص بالا در زمینه طراحی اپلیکیشن با استفاده از زبان برنامه نویسی javascript ،React.js و Next.js می تواند خدمات پیشرفته ای به شما ارائه می دهد.
فرآیند طراحی اپلیکیشن
به طور کلی، طراحی اپلیکیشن از ۸ گام کلیدی تشکیل شده است که بسیاری از این مراحل بخش جداییناپذیر از طراحی، تولید و ارائه هر نوع محصول یا خدمات در بازار رقابتی کنونی هستند.
قدم اول: شناسایی نیاز
در ابتدا باید یک تصویر کلی از نیازی که ایده شما میتواند آن را از طریق نرمافزار برطرف کند، داشته باشید. برنامه شما باید قادر باشد این نیاز را با کاهش هزینه، زمان و… برای کاربران برآورده کند و در عین حال بازدهی بالایی داشته باشد.
قدم دوم: تعیین جامعه هدف
به جای اینکه سعی کنید در اقیانوس وسیع شنا کنید، بهتر است به یک برکه کوچک بروید و تمام ماهیها را صید کنید. داشتن جامعه هدف مشخص، بهترین راه برای افزایش بازدهی و بهرهوری از اپلیکیشن شماست. در این مرحله باید بدانید جامعه هدف شما چه جنسیتی دارد، در چه بازه سنی قرار دارد و مهمتر از همه، از چه پلتفرمی برای رفع نیازهای خود بیشتر استفاده میکند.
نکته: اگر کاربران شما ممکن است از چند پلتفرم یا سیستمعامل برای همگامسازی برنامه شما استفاده کنند، این نکته را نیز در نظر داشته باشید.
قدم سوم: مدل کسب درآمد
اپلیکیشن شما چگونه قرار است درآمدزایی کند؟ در حال حاضر چندین مدل مختلف برای کسب درآمد از طریق اپلیکیشنها وجود دارد:
- اپلیکیشنهای پولی
- اپلیکیشنهای رایگان با پرداخت درونبرنامهای
- اپلیکیشنهای تبلیغاتی
- اپلیکیشنهایی با حق دانلود
برای انتخاب هر یک از این مدلهای کسب درآمد، توجه به جامعه هدف بسیار مهم است و همچنین باید به مسائل مالی مانند توسعه، بازاریابی، تبلیغات و انتشار نیز توجه کنید.
قدم چهارم: طراحی اپلیکیشن
در این مرحله، شما باید ایده خود را به واقعیت تبدیل کنید. برای طراحی اپلیکیشن، دو گزینه اصلی دارید:
- برونسپاری طراحی به شرکتهای مختلف
- یادگیری طراحی اپلیکیشن
اگر میخواهید کار جدی و مهمی انجام دهید و طراحی اپلیکیشن برای شما اهمیت دارد، پیشنهاد میکنم آموزش برنامهنویسی اپلیکیشن را در نظر بگیرید و سپس با همکاری با تیمهای با تجربه، ایدههای خود را به طور کامل پیادهسازی کنید.
قدم پنجم: ایجاد نمونه اولیه
پس از اینکه طراحی اپلیکیشن به پایان رسید، زمان آن رسیده که یک نمونه اولیه از برنامهتان را بسازید.
اما چرا این کار اهمیت دارد؟
ایجاد نمونه اولیه در واقع به معنای تبدیل ایده شما به یک برنامه با ویژگیهای اساسی است. با این کار میتوانید خریداران را برای خرید ایدهتان ترغیب کنید و فرآیند بازاریابی و جذب سرمایه را آسانتر کنید، همچنین میتوانید از افشای ایدهتان جلوگیری کنید.
نکته: بدون ارائه نسخه اولیه، مشکلات و باگهای فنی قابل مشاهده نخواهند بود و ایرادات امنیتی که جزء جدایی ناپذیر طرح های جدید هستند، پنهان میمانند. این موضوع باعث میشود جذب سرمایه و تثبیت در بازار رقابتی اپلیکیشنها بسیار دشوار شود.
قدم ششم: تحلیل و بررسی
تحلیل اپلیکیشنهایی که در زمینه شما فعالیت دارند، نخستین گام است و در ادامه، پیشبینی روند بازار و کارایی برنامه شما در پاسخ به نیازهای بازار، نقشه راه شما را بهطور قابل توجهی روشن میکند.
استفاده از ابزارهای تحلیلی مانند Flurry، Localytics، Preemptive و همچنین اگر وبسایتی دارید، تحلیل مخاطبان با ابزار Google Analytics به شما پیشنهاد میشود.
قدم هفتم: تست بتا
تست بتا در واقع فرصتی است که به شما این امکان را میدهد تا از نظرات جامعه هدف خود بهرهمند شوید. با این روش، نه تنها میتوانید ریسکهای مرتبط با برنامهتان را کاهش دهید، بلکه شانس دیده شدن در بازارهای اپلیکیشن مانند اپ استور را به طرز قابل توجهی افزایش خواهید داد.
قبل از شروع تست بتا، چند نکته کلیدی را مد نظر داشته باشید:
- شناسایی تسترهای بتا؛ انجام تحقیقات بازار و درک صحیح از جامعه هدف، فرآیند تست بتا را برای شما بسیار سادهتر میکند.
- رفع ایرادات؛ بعد از طراحی اپلیکیشن، باید به طور روان در پلتفرمهای مختلف اجرا شود و هیچ باگی نداشته باشد. تست آلفا به شما کمک میکند تا بیشترین ایرادات و باگها را شناسایی و برطرف کنید.
- جمعآوری بازخورد؛ هدف اصلی از تست بتا، دریافت نظرات کاربران هدف است. با تحلیل دقیق این بازخوردها، میتوانید ایرادات جزئی را برطرف کرده و رابط کاربری و تجربه کاربری اپلیکیشن خود را بهبود دهید.
قدم هشتم: دیباگ و انتشار اپلیکیشن
در ابتدا، مهم است که معیارهای ورودی خود را به دقت بررسی کنید. قیف فروش و بازاریابی خود را مرحله به مرحله مرور کرده و رفتار کاربران را به طور خاص تحلیل کنید. با توجه به بازخوردهایی که دریافت میکنید، اپلیکیشن خود را بهبود دهید.
پس از انجام این مراحل، میتوانید اپ خود را ارتقا داده و در نهایت آن را منتشر کنید.
نکته: به یاد داشته باشید که انتشار اپلیکیشن پایان کار نیست. شما باید با بهروزرسانیهای ماهانه، تجربه کاربری خود را به طور مداوم بهبود بخشید تا در بازار رقابتی پیشتاز باشید.
طراحی اپلیکیشن مکمل کسب و کار است یا هدف آن؟
طراحی اپلیکیشن از دو دیدگاه می تواند مورد بررسی قرار گیرد. در دیدگاه اول می توان گفت که این امر به عنوان یک کار مکمل کسب و کار شناخته می شود. به معنای آن که شما می توانید کسب و کار سنتی خود را با یک برنامه هوشمند و آنلاین کنید. این روند توسط آوین سئو به صورت کاملا جامع برای کسب و کارهای (B2C) و (B2B) صورت می پذیرد.
دیدگاه دیگری که در این حوزه وجود دارد آن است اپلیکیشن بستر اصلی کسب و کار شما باشد. برای مثال می توانید بدون راه اندازی فروشگاه حضوری، در حوزه های مختلف مانند فروش لباس و غیره کار کنید. ارزش افزوده تولید کنید و از اپلیکیشن خود کسب درآمد کنید که در این حوزه نیز آوین سئو طراحی اپلیکیشن و خدمات پشتیبانی به شما ارائه می دهد.
شماره تماس جهت مشاوره رایگان و پشتیبانی سایت
۰۲۱-۷۷۸۱۵۹۷۶