indexing چیست ؟ اصطلاحی که بی شک در بحث های سئو به آن برخورد کرده اید اما معنای آن را به طور کامل متوجه نشده اید. در جواب indexing چیست ؟ باید بگوییم که در اصل به فرآیند افزودن صفحات وب سایت شما به موتورهای جستجو مانند گوگل اشاره دارد. این فرآیند زمانی شروع می شود که خزنده های موتورهای جستجو صفحه شما را اسکن می کنند و پس از تجزیه و تحلیل محتوا، صفحه شما ایندکس می شود و در نتایج جستجوی گوگل ظاهر می شود. به طور پیش فرض، هر صفحه و مقاله ایندکس می شود. در این مقاله از آوین سئو قصد داریم تا کامل جواب indexing چیست ؟ را بدهیم و راهنمای شما باشیم.

index چیست ؟

و اما واقعا indexing چیست و چه فرایندی دارد؟  به فرآیند قرار گرفتن در موتورهای جستجو مانند گوگل اشاره دارد. از سوی دیگر، “no index” به موتور های جستجو می گوید که صفحه ای را در نتایج جستجوی خود قرار ندهند. اگر وب سایت شما از متا تگ “index” استفاده می کند، محتوای شما پس از خزیدن توسط ربات های گوگل ایندکس می شود و در نتایج جستجوی گوگل ظاهر می شود اما اگر از متا تگ “no index” استفاده می کنید، به این معنی است که صفحه شما به فهرست گوگل اضافه نمی شود و از ایندکس شدن آن جلوگیری می کند.

یک استراتژی خوب این است که به صورت دستی فقط محتوای ضروری را در صفحه خود فهرست کنید و در عین حال اطلاعات غیر ضروری را حذف کنید. به این ترتیب می توانید رتبه صفحات ارزشمندتر خود را به میزان قابل توجهی بهبود بخشید. علاوه بر این، داشتن تعداد زیاد صفحات no index توصیه نمی شود.

به نظر میرسد تا اینجای کار درک کرده اید که indexing چیست . با این حال با ما همراه باشید تا از زوایای دیگر هم آن را بررسی کنیم.

انواع indexing

در جواب ایندکسینگ چیست باید بگوییم که دو نوع اصلی دارد:

  • index ایستا: این نوع نمایه سازی به طور منظم و معمولاً هر چند روز یا چند هفته یکبار انجام می شود. کل ایندکس از ابتدا بازسازی می شود تا اطمینان حاصل شود که به روز می ماند.

به عنوان مثال، اگر یک وب سایت خبری دارید که روزانه مقالات جدیدی منتشر می کند، موتورهای جستجو ممکن است فهرست خود را هر چند روز یکبار به روز کنند تا آخرین محتوای شما را درج کنند.

  • index بلادرنگ: این یک رویکرد پویاتر است که امکان به روز رسانی سریع تر ایندکس را فراهم می کند. هنگامی که محتوای جدید منتشر می شود، بلافاصله ایندکس می شود و در دسترس موتورهای جستجو برای یافتن و رتبه بندی قرار می گیرد.

به عنوان مثال، اگر فروشگاه آنلاینی دارید که به طور مرتب محصولات جدید را اضافه می کند، موتورهای جستجو ممکن است این موارد جدید را بلافاصله پس از انتشار فهرست کنند.

تکنیک‌ های بهبود ایندکسینگ

در اینجا چند استراتژی برای بهینه سازی وب سایت برای نمایه سازی سریعتر آورده شده است:

  • ایجاد محتوای منظم

انتشار مداوم محتوای با کیفیت بالا در تایم های تعیین شده که با مخاطبان هدف شما طنین انداز می شود، شانس خزیدن و ایندکس شدن را افزایش می دهد.

  • بهینه سازی سایت مپ

اطمینان حاصل کنید که نقشه سایت شما دقیق، ساختار یافته و مرتباً به روز می شود تا یک نقشه ناوبری واضح به موتورهای جستجو ارائه دهد.

  • ایجاد پیوندهای داخلی

شبکه ای از پیوندهای داخلی در وب سایت خود ایجاد کنید که صفحات مرتبط را به هم متصل می کند. این به موتورهای جستجو کمک می کند تا سلسله مراتب محتوای شما را درک کنند.

  • ریسپانسیو کردن برای موبایل

وب سایت خود را برای دستگاه های تلفن همراه بهینه کنید، زیرا موتورهای جستجو سایت های سازگار با موبایل را برای فهرست بندی در اولویت قرار می دهند.

  • سئوی فنی

به هر مشکل فنی در وب سایت خود رسیدگی کنید، مانند لینک های شکسته یا زمان بارگذاری کند، که می تواند روند نمایه سازی را مختل کند.

  •  استفاده از ابزارهای نمایه سازی

از ابزارهایی مانند سرچ کنسول برای نظارت بر پوشش نمایه سازی، شناسایی هرگونه مشکل و ارسال محتوای جدید برای ایندکسینگ استفاده کنید.

چه عاملی از ایندکس شدن سایت جلوگیری می کند؟

دلایل متعددی وجود دارد که ممکن است سایت شما ایندکس نشود (به یاد داشته باشید، این به کل سایت اشاره دارد، نه فقط یک صفحه) و شما به این فکر کنید که indexing چیست ؟ ، از جمله:

  • کدهای نادرست در فایل htaccess
  • سرعت بارگذاری بسیار پایین
  • تعداد زیادی بک لینک با کیفیت پایین
  • محتوای بیش از حد بی کیفیت یا تکراری
  • حجم بالای کد مانند جاوا اسکریپت و HTML

وبسایت های کمک کننده به ایندکس سریع محتوا

پلتفرم‌هایی هستند که به شما کمک می‌کنند محتوای خود را به سرعت توسط موتورهای جستجو نمایه کنید. این سایت ها می توانند از چند طریق به شما کمک کنند:

  • معرفی محتوای خود به موتورهای جستجو
  • به روز نگه داشتن شما در مورد وضعیت ایندکس محتوای خود
  • شناسایی و رفع هرگونه خطای احتمالی

در اینجا چند وب سایت مفید برای نمایه سازی سریع محتوا آورده شده است:

  1. Google Search Console: این ابزار رایگان از گوگل به شما این امکان را می دهد که محتوای خود را به موتورهای جستجو ارسال کنید و وضعیت نمایه سازی آن را بررسی کنید.
  2. Pingomatic: این ابزار به شما کمک می کند تا موتورهای جستجو را در مورد محتوای جدید خود مطلع کنید.
  3. Google Analytics: این پلتفرم بینش هایی را در مورد وضعیت نمایه سازی محتوای شما ارائه می دهد.

سولات متداول

آیا نوع دامنه در ایندکس شدن تاثیری دارد؟

تاثیر مستقیمی ندارد اما می تواند برای کاربران اهمیت داشته باشد بنابراین تاثیر آن غیر مستقیم است، چرا که از دید گوگل مهمترین چیز رضایت کاربر سایت است.

چگونه سرعت ایندکس را بالا ببریم؟

از مهمترین فاکتور های آن می توان به گذاشتن مطالب با کیفیت و لینک سازی حرفه ای اشاره کرد.

آیا ممکن است تگ noindex را خود گوگل به صفحه اضافه کند؟

اگر شما کاری انجام بدید که گوگل سایت شما را بررسی نکند به صورت خود به خود صفحه شما noindex می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *